Πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Ζωγράφου

 Το κατάστημα βρίσκεται στην Ούλωφ Πάλμε 16, Ζωγράφου και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Ζωγράφου όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. 

Πλυντήρια Ρούχων για το κοινό Ζωγράφου

Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Το πλύσιμο ρούχων στου Ζωγράφου γίνεται οικονομικό! Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Πλυντήρια με κέρμα Ζωγράφου

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια με κέρμα και τα στεγνωτήρια πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει η εμπειρία του στο κατάστημα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσετε Νο 1 – Νο 9 ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχετε να πλύνετε. Στο κατάστημα υπάρχουν και τα πλυντήρια γίγας για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών!

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού Νο 18 που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια Νο 10 – Νο 17 ανάλογα με την ποσότητα που έχετε να στεγνώσετε. Υπάρχουν και τα στεγνωτήρια γίγας για τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Πλυντήρια για το κοινό Ζωγράφου

Το κατάστημα Ζωγράφου διαθέτει 6 επαγγελματικά πλυντήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά πλυντήρια 18 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 16 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού, 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και 1 επαγγελματικό πλυντήριο 10 κιλών για να πλένετε παπούτσια και τα αξεσουάρ των κατοικίδιων σας!