Πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Πλάκα

 Το κατάστημα βρίσκεται στην Αγγέλου Βλάχου 8, Πλάκα και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο.Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Πλάκα όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. 

Πλυντήρια Ρούχων για το κοινό Πλάκα

 Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Το πλύσιμο ρούχων στο Πλάκα γίνεται οικονομικό! Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Πλυντήρια με κέρμα Πλάκα

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια με κέρμακαι τα στεγνωτήρια πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει η εμπειρία του στο κατάστημα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσετε Νο 1 – Νο 7.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικούΝο 12που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια Νο 8 – Νο 11.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Πλυντήρια για το κοινό Πλάκα

Το κατάστημα στην Πλάκα διαθέτει 7 επαγγελματικά πλυντήρια 10 κιλών, 4 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.