Πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Κουκάκι

 Το κατάστημα βρίσκεται στην Δημητρακοπούλου 69, Κουκάκι και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Κουκάκι όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial καθώς και της Αμερικανικής εταιρείας Dexter Laundry. 

Πλυντήρια Ρούχων για το κοινό Κουκάκι

 Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Το πλύσιμο ρούχων στο Κουκάκι γίνεται οικονομικό! Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Πλυντήρια με κέρμα Κουκάκι

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια με κέρμα και τα στεγνωτήρια πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει η εμπειρία του στο κατάστημα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσετε Νο 1 – Νο 6 ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχετε να πλύνετε. Στο κατάστημα υπάρχουν και τα πλυντήρια γίγας για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών!

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού Νο 15 που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια Νο 7 – Νο 14 ανάλογα με την ποσότητα που έχετε να στεγνώσετε. Υπάρχουν και τα στεγνωτήρια γίγας για τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Πλυντήρια για το κοινό Κουκάκι

Το κατάστημα στο Κουκάκι διαθέτει 4 επαγγελματικά πλυντήρια – στεγνωτήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά πλυντήρια 18 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 2 διπλά επαγγελματικά στεγνωτήρια 23 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.