Πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης στο Κολωνάκι

Το κατάστημα με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης βρίσκεται στην οδό Σόλωνος 28, Κολωνάκι και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο. Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Κολωνάκι όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια της κορυφαίας Αμερικάνικης εταιρείας Dexter Laundry. 

Πλυντήρια Ρούχων με κέρμα στο Κολωνάκι

 Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα στο Κολωνάκι είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες. Το πλύσιμο ρούχων στο Κολωνάκι γίνεται γρήγορο και οικονομικό!

Στα πλυντήρια ρούχων με κέρμα στο Κολωνάκι ο χρόνος πλυσίματος είναι μόνο 25-30 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 40 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Πλυντήρια ρούχων για το κοινό στο Κολωνάκι

Στα πλυντήρια ρούχων για το κοινό στο Κολωνάκι ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια με κέρμα πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει η εμπειρία του στο κατάστημα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η διαδικασία στα πλυντήρια self service είναι απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχετε να πλύνετε.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά πλυντήρια και στον τοίχο του καταστήματος με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια ανάλογα με την ποσότητα που έχετε να στεγνώσετε.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο του καταστήματος με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!