Πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Ζωγράφου

Το κατάστημα βρίσκεται στην Στρ. Παπάγου 92, Ζωγράφου και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Ζωγράφου όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια των Αμερικανικών εταιρειών Maytag Commercial και American Dryer. 

Πλυντήρια Ρούχων για το κοινό Ζωγράφου

Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Το πλύσιμο ρούχων στου Ζωγράφου γίνεται οικονομικό! Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Πλυντήρια με κέρμα Ζωγράφου

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια με κέρμα και τα στεγνωτήρια πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει η εμπειρία του στο κατάστημα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσετε Νο 1 – Νο 6 ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχετε να πλύνετε. Στο κατάστημα υπάρχει και πλυντήριο γίγας για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών!

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού Νο 14 που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια Νο7 – Νο 13 ανάλογα με την ποσότητα που έχετε να στεγνώσετε. Υπάρχουν και τα στεγνωτήρια γίγας για τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Πλυντήρια για το κοινό Ζωγράφου

Το κατάστημα Ζωγράφου διαθέτει 5 επαγγελματικά stack πλυντήρια – στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 18 κιλών κατάλληλο για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 1 επαγγελματικό διπλό στεγνωτήριο 16 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!