Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνα διαπιστώνεις ότι τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους, χωρίς να σκέφτεσαι «πως πλένω τα χρωματιστά».

  1. Διαλέγεις επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλεις να πλύνεις.
  2. Προμηθεύεσαι απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου.
  3. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις για να στεγνώσεις.
  5. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν τέτοιο αποτέλεσμα, που απλά διπλώνεις τα ρούχα σου και δεν χρειάζεται να τα σιδερώσεις.

Ειδικά για το πλύσιμο χρωματιστών ρούχων σου, ακολούθησε τις παρακάτω μικρές συμβουλές για πλύσιμο χρωματιστών ρούχων για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα:

  1. Να διαβάζεις προσεκτικά τις ετικέτες των ρούχων, ώστε να πλένεις τα ρούχα σου στην κατάλληλη θερμοκρασία και στο καταλληλότερο πρόγραμμα για τον τύπο του συγκεκριμένου υφάσματος.
  2. Τα χρωματιστά ρούχα χρειάζονται χαμηλές ή μέτριες θερμοκρασίες πλυσίματος.
  3. Αν δεν γνωρίζεις με σιγουριά αν κάποιο ρούχο ξεβάφει, να το πλένεις ξεχωριστά.

 Και με αυτά τα μικρά μυστικά, σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα της easywash Self Service Laundry Αθήνα!

Δες το πλησιέστερο κατάστημα στην Αθήνα και μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, ακολουθώντας τα tips για χρωματιστά ρούχα.