Χειμώνας και χαμηλές θερμοκρασίες ίσων με δυσκολία στο στέγνωμα των ρούχων.

Το στεγνωτήριο ρούχων είναι μια ευκολία που σίγουρα μπορεί να μας λύσει τα χέρια όσον αφορά το στέγνωμα της μπουγάδας μας.

Ποια είναι τα θετικά του στεγνωτηρίου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει κάποιος να στεγνώσει σε ένα στεγνωτήριο.

· Λιγότερη υγρασία στο σπίτι!
Απλώνοντας τη μπουγάδα μέσα στο σπίτι και περιμένοντας να στεγνώσει αυξάνουμε τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο και δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας.

· Τα ρούχα δε σκονίζονται και δε μυρίζουν!
Όταν απλώνουμε τη μπουγάδα μας στο μπαλκόνι το καυσαέριο και η σκόνη που αιωρούνται στον αέρα επικάθονται στα βρεγμένα ρούχα. Όπως επίσης τους χειμερινούς μήνες λόγω της αιθαλομίχλης τα ρούχα που απλώνουμε στο μπαλκόνι μυρίζουν σαν κάρβουνο.

· Στεγνά ρούχα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες!
Όπως και να είναι ο καιρός, βροχερός, μουντός, με υγρασία, με χιόνι μπορούμε να έχουμε στεγνά ρούχα!

· Λιγότερο σιδέρωμα!
Χρησιμοποιώντας στεγνωτήριο για το στέγνωμα των ρούχων σου, δε χρειάζονται σιδέρωμα!

· Οι πετσέτες βγαίνουν αφράτες!
Με τη χρήση του στεγνωτηρίου οι πετσέτες βγαίνουν πιο απαλές και αφράτες! Κάτι που με το στέγνωμα στην απλώστρα δε συμβαίνει.

Επειδή όμως πολλοί από εμάς δεν έχουμε στεγνωτήριο ρούχων στο σπίτι μας λόγω κόστους και λόγω χώρου τα καταστήματα με αυτόματα στεγνωτήρια στην Αθήνα (επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα) έχουν τη λύση.

Μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία των στεγνωτηρίων! Είναι εύκολα στη χρήση, γρήγορα αλλά και οικονομικά!

Στα καταστήματα easywash Self Service Laundry απολαμβάνεις όλα τα θετικά του στεγνωτηρίου! Και το καλύτερο; Χρησιμοποιώντας ένα επαγγελματικό στεγνωτήριο με κέρμα στεγνώνεις από 1€ τα 20 λεπτά στεγνώματος και έχεις ρούχα στεγνά σε 20-40 λεπτά!

Δες εδώ για ποιους άλλους λόγους η easywash είναι η λύση στη μπουγάδα σου!