Για πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα, αλλά και στέγνωμα ρούχων στην Αθήνα η πιο οικονομική λύση είναι τα easywash Self Service Laundry. Πλύνε και στέγνωσε ρούχα, παπλώματα και ιματισμό σε λιγότερο από μία ώρα και με απίστευτη ευκολία. Ακολούθησε τα 6 απλά βήματα για πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων και ιματισμού.

Διάλεξε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις.

  1. Μπορείς να προμηθευτείς μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου.
  2. Πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό καθώς επίσης και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
  3. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων σου, μετέφερε τη μπουγάδα σου στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχεις.
  4. Ακολούθησε τις οδηγίες, που είναι πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  5. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πάγκο ώστε να διπλώσεις όλα σου τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσεις τα ρούχα σου. Απλά δίπλωσέ τα!!

Δείτε τις συμβουλές για στέγνωμα ρούχων για καλύτερα αποτελέσματα:

  • Τα ρούχα που έχουν το σύμβολο στεγνωτηρίου στην ετικέτα, δηλαδή έναν μεγάλο κύκλο μέσα σε ένα τετράγωνο, μπορούν να στεγνώσουν στο στεγνωτήριο. Όμως, ορισμένα ρούχα απαιτούν συγκεκριμένη θερμοκρασία. (Όσες περισσότερες μαύρες κουκίδες υπάρχουν μέσα στον κύκλο, τόσο υψηλότερη είναι η κατάλληλη θερμοκρασία στεγνώματος).
  • Η υψηλή θερμοκρασία στεγνώματος είναι ιδανική για βαμβακερά ρούχα και άλλα υφάσματα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσουν (μπλούζες, τζιν, πετσέτες θαλάσσης κ.λ.π.).
  • Η χαμηλή θερμοκρασία στεγνώματος είναι ιδανική για λεπτά υφάσματα ή ρούχα που έχουν χάντρες, πούλιες και στάμπες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στεγνώνεις τα ρούχα της γυμναστικής σε χαμηλή θερμοκρασία, διότι εμποδίζει το ύφασμα από το να ξεφτίσει, και να ξεθωριάσει.
  • Ορισμένα ρούχα δεν πρέπει να μπαίνουν καθόλου στο στεγνωτήριο. Σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών, τα μεταξωτά, τα μάλλινα και τα πλεκτά μπορεί να χάσουν το σχήμα τους και να συρρικνωθούν.

Έλα σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Κουκάκι, Πλάκα, Παγκράτι, Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα, Ζωγράφου 1, Ζωγράφου 2, Πειραιά και στέγνωσε ρούχα, παπλώματα, ιματισμό γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά!!