Για γρήγορο, οικονομικό και αποτελεσματικό πλύσιμο σεντονιών στην Αθήνα, επισκέψου ένα κατάστημα easywash στην Αθήνα.

  1. Διάλεξε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσεις
  2. Αν δεν έχεις μαζί σου απορρυπαντικό ή μαλακτικό, προμηθεύσου από τον αυτόματο πωλητή.
  3. Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις τα σεντόνια σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων
  5. Οι οδηγίες χρήσης με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.

Η φροντίδα σεντονιών είναι πολύ σημαντική και πολλοί από εμάς κάνουμε λάθη στο πλύσιμο σεντονιών και έτσι δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα σεντόνια πρέπει να πλένονται συχνά. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που πρέπει να κρατήσεις τα σεντόνια σου χωρίς πλύσιμο, είναι δύο εβδομάδες. Βέβαια, το πιο ιδανικό είναι το εβδομαδιαίο πλύσιμο σεντονιών.

Για αποτελεσματικό και σωστό πλύσιμο σεντονιών,  μην επιλέξεις προγράμματα με υψηλή θερμοκρασία για τα σεντόνια. Το πλύσιμο σεντονιών είναι καλό να γίνεται στο κανονικό πρόγραμμα, ώστε να βγαίνουν τα σεντόνια με λιγότερες ζάρες. Η κατάλληλη θερμοκρασία πλύσης σεντονιών είναι οι 40 βαθμοί.

Είναι πολύ σημαντικό να μην παραφορτώνουμε το πλυντήριο και να μη χρησιμοποιούμε πολύ απορρυπαντικό γιατί δεν θα έχουμε καθαρά σεντόνια.

Επέλεξε χαμηλή θερμοκρασία στεγνώματος ώστε να αποφύγεις τις ζάρες. Αν χρησιμοποιείς στεγνωτήριο στέγνωσε τα σεντόνια ξεχωριστά από τις πετσέτες. Οι πετσέτες αργούν να στεγνώσουν με αποτέλεσμα τα σεντόνια να παραμένουν στο στεγνωτήριο παραπάνω από ότι χρειάζεται.

Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα easywash στην Αθήνα και ακολουθώντας τις συμβουλές για πλύσιμο σεντονιών, πλύνε και στέγνωσε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα σεντόνια σου!