Για το πλύσιμο του μπουφάν σου, τα easywash Self Service Laundry Αθήνα με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, έχουν τη λύση, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς «πως πλένω το μπουφάν».

  1. Διάλεξε ποιο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων θα χρησιμοποιήσεις
  2. Αν δεν έχεις μαζί σου απορρυπαντικό ή μαλακτικό, προμηθεύσου από τον αυτόματο πωλητή.
  3. Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης με τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση, οι οποίες βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις το μπουφάν με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων
  5. Οι οδηγίες χρήσης με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το μπουφάν σου.

Το πλύσιμο μπουφάν στην Αθήνα γίνεται πανεύκολα πλέον. Ακολούθησε τις επιπλέον συμβουλές για πλύσιμο μπουφάν για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα:

  • Έλεγξε πρώτα την ετικέτα του ρούχου και σιγουρέψου ότι μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.
  • Αν το μπουφάν σου έχει πούπουλα στο εσωτερικό του, για να μείνει αφράτο και φουσκωτό, βάλε μαζί στον κάδο του πλυντηρίου μία ή το πολύ δύο μπάλες του τένις. Καθώς τα μπαλάκια του τένις χτυπάνε το μπουφάν, κατανέμονται καλύτερα τα πούπουλα.
  • Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα πλύσης 40 βαθμών, που είναι μια ήπια και κατάλληλη θερμοκρασία για τα πούπουλα.

 Και με αυτές τις συμβουλές είσαι έτοιμος! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις το μπουφάν σου καθαρό και στεγνό!

Πλύνε και στέγνωσε το μπουφάν και τα ρούχα σου στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα της easywash Self Service Laundry Αθήνα! Για οικονομικό πλύσιμο μπουφάν, έλα στο πλησιέστερο κατάστημα easywash.