Το φθινόπωρο μέχρι και την άνοιξη οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και το στέγνωμα των ρούχων είναι κάτι που μας απασχολεί.

Τι θα κάνουμε με τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μας; Θα τα αφήσουμε απλωμένα μέσα στο σπίτι ή στο μπαλκόνι μέχρι να στεγνώσουν; Έξω, με την υγρασία που έχει το βράδυ τα ρούχα θα αργήσουν ακόμη περισσότερο να στεγνώσουν. Μέσα στο σπίτι είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. 

Γιατί δεν πρέπει να στεγνώνουμε μέσα στο σπίτι;

Μετά από έρευνες που έχουν γίνει οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως το 1/3 της υγρασίας που βρίσκεται στο σπίτι μας οφείλετε στο στέγνωμα των ρούχων!

Μια μπουγάδα βρεγμένων ρούχων περιέχει περίπου δύο λίτρα νερό, το οποίο κατά διάρκεια του στεγνώματος εκλύεται στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο και να δημιουργείτε το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας.

Η μούχλα εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας. Προβλήματα υγείας όπως άσθμα, βρογχίτιδα, αναπνευστικές αλλεργίες και πονοκέφαλος είναι μερικά από αυτά.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ανοσία στους μύκητες που αναπτύσσονται σε συνθήκες υγρασίας σκεφτείτε όμως πόσο ανθυγιεινή συνήθεια είναι αυτή ιδίως όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά και ηλικιωμένοι.

Οι ειδικοί συνιστούν το στέγνωμα των ρούχων να γίνεται σε ανοιχτό χώρο ή σε στεγνωτήριο.

Επειδή το χειμώνα δε μπορεί εύκολα να γίνει σε ανοιχτό χώρο η εναλλακτική μας είναι να τα στεγνώσουμε σε στεγνωτήριο ρούχων. Σίγουρα πολλοί από εμάς δεν έχουμε στεγνωτήριο στο σπίτι μας.

Γι’ αυτό και η λύση είναι τα easywash Self Service Laundry!

Σε ένα κατάστημα με αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη έχεις γρήγορο στέγνωμα ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!

Σε ένα κατάστημα με αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων:

  • Έχεις ρούχα στεγνά σε 20 – 40 λεπτά.
  • Τα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα!
  • Οι πετσέτες βγαίνουν απαλές και αφράτες.
  • Δε θα έχεις στο σπίτι μια απλώστρα με βρεγμένα ρούχα.
  • Tα ρούχα δε σκονίζονται και δε μυρίζουν άσχημα, απλά μοσχοβολάνε.

Στα καταστήματα easywash της Αθήνας, όχι μόνο μπορείτε να στεγνώσετε αλλά όλη η εμπειρία του πλυσίματος και του στεγνώματος αποκτάει άλλη έννοια. Δείτε εδώ τις υπηρεσίες που παρέχουμε!