Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Κουκάκι και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Κουκάκι βρίσκονται στη Δημητρακοπούλου 69, δείτε το κατάστημα στο χάρτη. Τα αυτόματα πλυντήρια Κουκάκι easywash Self Service Laundry είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο. Τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό Κουκάκι όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα των Αμερικανικών εταιρειών Maytag Commercial, American Dryer και Dexter Laundry.

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Κουκάκι είναι κατάστημα χωρίς προσωπικό και λειτουργεί με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλύνουν σε λιγότερο από μισή ώρα γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό. Και μπορούν να στεγνώσουν σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα στεγνώσουν και το υλικό του υφάσματος. Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό, γρήγορο και εύκολο!

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Κουκάκι και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Κουκάκι πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει το πλύσιμο των ρούχων εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Κουκάκι διαθέτει 4 επαγγελματικά διπλά πλυντήρια – στεγνωτήρια 10 κιλών, 2 επαγγελματικά πλυντήρια 18 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 1 επαγγελματικό διπλό στεγνωτήριο 13,6 κιλών, 1 επαγγελματικό διπλό στεγνωτήριο 22,7 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού, 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα και 1 επαγγελματικό πλυντήριο 10 κιλών για να πλένετε παπούτσια και τα αξεσουάρ των κατοικίδιων σας!