Τα σήματα πλυσίματος δεν είναι ιερογλυφικά και δεν υπάρχουν για να  μας προκαλούν έντονο κνησμό. Τα σήματα πλυσίματος έχουν βοηθητική αξία…Μας βοηθάνε να κατανοήσουμε πώς θα καθαρίσουμε το ρουχισμό μας. Όταν αμφιβάλλεις λοιπόν κοίταξε τη συγκεκριμένη ετικέτα και μάθε πώς μπορείς να πλύνεις τα ρούχα σου στο σπίτι σου ή σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας.

Οι ετικέτες όπως το θέμα του πλυσίματος και του στεγνώματος των ρούχων δεν πρέπει να σε προβληματίζουν. Με το easywash Self Service Laundry θα ξενοιάσεις από το βάρος του πλυσίματος, του πολυήμερου στεγνώματος των ρούχων και της ταλαιπωρίας του σιδερώματος.  Σε λιγότερο από 1 ώρα μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις μόνος σου στα πλυντήρια για το κοινό έως πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα. Το πλύσιμο των ρούχων στην Αθήνα γίνεται οικονομικό! Ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα, καλύμματα, κουρτίνες… όλα πλένονται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος.

Όταν αμφιβάλλεις για το πώς θα καθαρίσεις ένα ρούχο η easywash Self Service Laundry σε συμβουλεύει να κοιτάξεις τις ετικέτες πλυσίματος.

Ποια είναι τα 5 πιο συχνά σήματα πλυσίματος που μπορεί να σε πελαγώνουν; Πώς θα διαβάσεις τα σήματα πλυσίματος; Η easywash Self Service Laundry Αθήνας γνωρίζει και σου απαντά.

  1. Χ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ)στο σήμα του σιδέρου σημαίνει όταν το ρούχο δεν μπορεί να σιδερωθεί
  2. Χ(ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ) στο σήμα του στεγνωτηρίου σημαίνει ότι απαγορεύεται το στέγνωμα στο στεγνωτήριο- ακόμα και σε επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων
  3. Ο κύκλος σημαίνει στεγνό καθάρισμα
  4. Το τρίγωνο σημαίνει λευκαντικό
  5. Οι 3 τελείες σημαίνει ότι το ρούχο δέχεται υψηλή θερμότητα σε οποιοδήποτε σύμβολο παρουσιάζεται.

Έχοντας διαβάσει τις συγκεκριμένες ετικέτες επισκεπτόμενος ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry η διαδικασία πλυσίματος ρούχων γίνεται ακόμα πιο απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα που θα χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα αυτόματων πλυντηρίων ρούχων

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα Αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Οι τιμές είναι 0,50€ τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου, το μαλακτικό και το απορρυπαντικό. Τοστέγνωμακυμαίνεταιαπό 1€ καιτοπλύσιμοαπό 3€.