Για οικονομικό πλύσιμο παπλώματος στην Αθήνα υπάρχει λύση, να επισκεφθείς ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα με επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και όλοι μας ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι. Κι όσο πλησιάζουμε το καλοκαίρι, μεγαλώνει η ανάγκη μας να βγάλουμε πια τα παπλώματα και να τα αποθηκεύσουμε, καθαρά όμως, στις ντουλάπες μας.

Στο easywash Self Service Laundry έχεις γρήγορο πλύσιμο παπλώματος. Μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις το πάπλωμα σου μέσα σε μία μόνο ώρα! Δεν χρειάζεται πλέον, να αναρωτιέσαι και τώρα «πως πλένω το παπλωμα».

Δεν χρειάζεται για το πλύσιμο παπλώματος, να το στριμώχνεις σε πλυντήρια με μικρή χωρητικότητα κάδου, ούτε να περιμένεις τόσο πολύ χρόνο μέχρι να στεγνώσει εντελώς, άσε που κατά τη διάρκεια στεγνώματος υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί μούχλα και το πάπλωμα να μη μυρίζει ωραία.

Η διαδικασία στα easywash Αθήνα είναι εύκολη ακολουθώντας τα βήματα που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια.

Στο κατάστημα με τα αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, ώστε να προμηθευτείς σε περίπτωση που δεν έχεις δικό σου απορρυπαντικό.

Ακολούθησε τις συμβουλές για πλύσιμο παπλώματος και καθάρισε αποτελεσματικά το πάπλωμα σου:

  1. Για το πλύσιμο παπλώματος στα επαγγελματικά πλυντήρια επέλεξε ένα ήπιο πρόγραμμα πλύσης, 40 βαθμών κελσίου.
  2. Το πάπλωμά σου, σε περίπτωση που είναι πουπουλένιο, όταν βγει από το πλυντήριο, ενδέχεται να είναι πιο σκούρο, λόγω των βρεγμένων πούπουλων. Όταν στεγνώσει όμως, θα επανέλθει το χρώμα του κανονικά.
  3. Για το στέγνωμα παπλώματος στην Αθήνα, χρησιμοποίησε μεγάλης χωρητικότητας στεγνωτήριο, που φυσικά θα το βρεις σε κατάστημα easywash Self Service Laundry

Τα easywash δίνουν ευκολία και ταχύτητα! Μπορείς να πλύνεις, να στεγνώσεις ταυτόχρονα μπουγάδες, παπλώματα και κουβέρτες. Και όλα θα είναι έτοιμα, καθαρά και στεγνά μέσα σε μια ώρα!