Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό. Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις πλύνει και έχεις στεγνώσει τα ρούχα σου, πετσέτες, παπλώματα και κουβέρτες. Και όλα αυτά τόσο οικονομικά και εύκολα.

Δεν χρειάζεται να καταναλώνεις χρόνο και χρήμα για πλύσιμο ρούχων στο σπίτι ενώ μπορείς να έρθεις σε ένα κατάστημα στην Αθήνα και να πλύνεις έως 5 μπουγάδες ταυτόχρονα.

Επίσης, με τους παρακάτω λόγους η επίσκεψη σε ένα κατάστημα easywash μπορεί να γίνει η λατρεμένη σου συνήθεια.

 1. Γρήγορο πλύσιμο και γρήγορο στέγνωμα ρούχων. Σε λίγοτερο από μία ώρα είσαι έτοιμος!!
 2. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundry το πλύσιμο των ρούχων είναι πολύ εύκολο, καθώς υπάρχουν οδηγίες χρήσης επάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια.
 3. Πολύ χαμηλές τιμές!!
 4. Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων ξεχνάτε το σιδέρωμα μια για πάντα!!
 5. Τα καταστήματα διαθέτουν αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα, για δική σας διευκόλυνση.
 6. Και φυσικά μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε με το δωρεάν WiFi!

Υπάρχουν, όμως, και κάποια ρούχα, όπως είναι τα μαγιό, που καλό θα ήταν να αποφεύγουν τη χρήση των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων. Παρ’ όλ’ αυτά, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για πιο αποτελεσματικό πλύσιμο μαγιό. Μην αναρωτιέσαι «πως να πλύνω το μαγιό».

 1. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες πλύσης στην ετικέτα του μαγιό.
 2. Ξέπλυνε με κρύο νερό βρύσης
 3. Μετά από μερικές χρήσεις πλύνε το μαγιό σου με απορρυπαντικό. Πρόσθεσε σε μια λεκάνη λίγο υγρό απορρυπαντικό, τρίψε το μαγιό ελαφριά και ξέβγαλε το καλά με κρύο νερό.
 4. Μην στύβεις το μαγιό
 5. Μην το απλώνεις στον ήλιο, γιατί σπάνε οι ίνες.

Μπορεί να μην είναι καλό το μαγιό σε πλυντήριο και στεγνωτήριο, όμως για οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα η λύση είναι easywash!!