Το γρήγορο, οικονομικό πλύσιμο και στέγνωμα στα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό, μπορούν να γίνουν τα κίνητρα σου, ώστε να επισκεφθείς τα easywash self service laundry Αθήνα.

 Πλέον έχει απλοποιηθεί ο τρόπος πλυσίματος και στεγνώματος στα καταστήματα easywash ιδιαίτερα για μεγάλα φορτία, όπως οι κουρτίνες.

  1. Διάλεξε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων.
  2. Προμηθεύσου μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχεις.
  3. Πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων, ιματισμού.
  5. Ακολούθησε τις οδηγίες, που είναι πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις τα ρούχα σου. Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια απλά διπλώνεις τα ρούχα και δεν χρειάζεται να τα σιδερώσεις.

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι «και τώρα πως πλένω τις κουρτίνες»; Το πλύσιμο κουρτίνας στην Αθήνα δεν είναι απλά γρήγορο αλλά και αποτελεσματικό. Για οικονομικό πλύσιμο κουρτίνας μια επίσκεψη στα easywash είναι αρκετή.

Παρακάτω θα βρεις συμβουλές για πλύσιμο κουρτίνας και οδηγίες στεγνώματος κουρτίνας:

  • Η κατάλληλη θερμοκρασία πλυσίματος κουρτίνας είναι η χαμηλή. Η υψηλότερη θερμοκρασία μπορεί να καταστρέψει τα χρώματα και τις ίνες της κουρτίνας.
  • Καλό θα ήταν να μην στεγνώσεις τις κουρτίνες εξολοκλήρου στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων με κέρμα. Στέγνωσέ τες για λίγα λεπτά και μετά κρέμασέ τες στο χώρο σου στο κουρτινόξυλο. Ο λόγος είναι για να στρώσουν καλύτερα οι κουρτίνες, με το επιπλέον βάρος, όσο κρέμονται.
  • Επειδή οι νωπές κουρτίνες έχουν την τάση να μαζεύουν σκόνη, αφήστε τα παράθυρα κλειστά μέχρι να στεγνώσουν

Δείτε εδώ τα πλησιέστερα πλυντήρια για το κοινό στην Αθήνα.