Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνα πλένετε και στεγνώνετε τις καινούριες σας πετσέτες γρήγορα και οικονομικά.

Το πλύσιμο καινούριων πετσετών με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και το στέγνωμα τους με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη γίνεται πολύ εύκολα, στα easywash στην Αθήνα.

Οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν να επισκεφτείτε το  easywash για οικονομικό και γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα καινούριων πετσετών στην Αθήνα:

 1. Πολύ γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα πετσετών. Σε λιγότερο από μία ώρα έχετε στεγνές και καθαρές πετσέτες, ρούχα, ιματισμό!
 2. Το πλύσιμο των καινούριων πετσετών γίνεται εύκολο, με τις οδηγίες χρήσης να βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια.
 3. Οικονομικό πλύσιμο πετσετών στην Αθήνα και οικονομικό στέγνωμα!
 4. Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων το σιδέρωμα είναι παρελθόν!
 5. Τα καταστήματα easywash στην Αθήνα, διαθέτουν αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
 6. Και φυσικά διαθέτουν Wi-Fi για να μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για το πλύσιμο καινούριων πετσετών και απολαύστε μαλακές και αφράτες πετσέτες,

 1. Πριν την πρώτη τους χρήση, τοποθετήστε για 24 ώρες τις καινούριες πετσέτες σε μία λεκάνη με κρύο νερό, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη απορροφητικότητα.
 2. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πλύσης στην ετικέτα των πετσετών.
 3. Καλό είναι να αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού.
 4. Αν οι πετσέτες σας είναι από βελουτέ / βελούδο ύφασμα, προτιμήστε τους 40 βαθμούς πλύσης
 5. Για να έχετε ακόμα πιο μαλακές πετσέτες χρησιμοποιήστε τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα μετά την πλύση.

Βρείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα και ζήστε από κοντά την εμπειρία easywash. Οικονομία, ταχύτητα, ευκολία στο πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα!