Ερχόμενος σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνα ξαφνιάζεσαι από την απλότητα χρήσης που έχουν τα επαγγελματικά πλυντήρια. Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα εκτός από εύκολο, γίνεται γρήγορο και οικονομικό. Μπορείς επιπλέον να χρησιμοποιήσεις τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό για το στέγνωμα ρούχων.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω έξι βήματα:

Βήμα 1: Διαλέγεις από τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχεις να πλύνεις.

Βήμα 2: Σε περίπτωση που δεν έχεις απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και στον τοίχο του καταστήματος με τη διαδικασία ώστε να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις το ρουχισμό με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ανάλογα με την ποσότητα που έχεις να στεγνώσεις.

Βήμα 5: Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα, γλιτώνεις το σιδέρωμα των ρούχων οριστικά! Απλά δίπλωσε τα ρούχα και είναι έτοιμα!

Για το πλύσιμο λευκών ρούχων δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, ούτε να αναρωτιέσαι «πως πλένω τα λευκά ρούχα». Ακολούθησε τις παρακάτω μικρές συμβουλές για πλύσιμο λευκών ρούχων:

  • Ξεχώρισε τα λευκά ρούχα από τα σκούρα. Ακόμα και εκείνα τα λευκά που έχουν κόκκινες ρίγες.
  • Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες στην ετικέτα του ρούχου.
  • Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα των 60 βαθμών για τα λευκά.

Τόσο απλά! Για οικονομικό πλύσιμο λευκών ρούχων στην Αθήνα, επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry και δες πόσο γρήγορο και αποτελεσματικό είναι το πλύσιμο και στέγνωμα λευκών ρούχων.