Έρχεσαι αντιμέτωπος με το ερώτημα «πώς καθαρίζω τα λευκά ρούχα;» Είναι μία δύσκολή ή εύκολη διαδικασία; Η easywash Self service laundry σου λύνει τα χέρια. Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό πλύσιμο ρούχων με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Maytag Commercial και της Dexter Laundry. Ακολούθησε λοιπόν τα παρακάτω τέσσερα βήματα για να απαντηθεί το ερώτημα το «πώς καθαρίζω τα λευκά ρούχα;».

Βήμα 1: Ξεχώρισε τα λευκά ρούχα από τα σκούρα. Ακόμα και τα λευκά που μπορεί να έχουν απλά κόκκινες ρίγες.

Βήμα 2: Ξεχώρισε τα πιο βρώμικα λευκά ρούχα από τα λιγότερα βρώμικα

Βήμα 3: Ξεχώρισε τα ρούχα ανάλογα με τις οδηγίες πλυσίματος

Βήμα 4: Η easywash Self Service Αθήνας σε συμβουλεύει ότι η χρήση ζεστού νερού πλύσης επιτρέπεται αναλόγως των οδηγιών πλύσης. Είναι αλήθεια ότι το ζεστό νερό πλύσης είναι πιο αποτελεσματικό στο να σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια.

Χρησιμοποίησε όμως κρύο νερό όταν πλένεις ρούχα με κοινούς λεκέδες, όπως σοκολάτα, κρασί και τσάι. Η χρήση του κρύου νερού αποτρέπει τη μεταφορά λεκέδων στα άλλα ρούχα.

Βήμα 5: Χρησιμοποίησε το κατάλληλο τύπο λευκαντικού. Το λευκαντικό βοηθάει να γίνουν πιο λευκά τα ρούχα, αλλά μερικά προϊόντα μπορεί να είναι τοξικά στο δέρμα. Προτίμησε τη χρήση χλωρίνης.

Επισκεπτόμενος ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας θα καταλάβεις ότι η χρήση των επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων  είναι πολύ απλή.

  1. Διάλεξε το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχεις να πλύνεις.
  2. Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή
  3. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε το ρουχισμό σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων ανάλογα με την ποσότητα που έχεις να στεγνώσεις.
  5. Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν άριστα αποτελέσματα, δίπλωσε τα ρούχα σου και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις λευκά, καθαρά και στεγνά ρούχα στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα και στα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της easywash Self Service Laundry Αθήνας!