Το πλύσιμο τζιν μπουφάν με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και το στέγνωμα τους με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη γίνεται πολύ γρήγορα και οικονομικά.

Επισκεφτείτε τα easywash για γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο τζιν μπουφάν στην Αθήνα.

  1. Διαλέγετε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλετε να πλύνετε.
  2. Προμηθεύεστε απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχετε μαζί σας.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  4. Μεταφέρετε τη μπουγάδα με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχετε.
  5. Οι οδηγίες χρήσης βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.
  6. Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας.

Πολύ εύκολα ακολουθώντας τις συμβουλές μας έχετε αποτελεσματικό πλύσιμο τζιν μπουφάν.

  1. Αποφύγετε το πλυντήριο ρούχων για το τζιν μπουφάν. Αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, γυρίστε το τζιν μπουφάν από την ανάποδη και βάλτε το στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα.
  2. Προτιμήστε χαμηλές θερμοκρασίες πλύσης, ώστε να έχει το τζιν μπουφάν σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!
  3. Αποφύγετε τη χρήση στεγνωτηρίων. Αν, όμως, χρειάζεστε άμεσο στέγνωμα βάλτε το τζιν μπουφάν σε χαμηλή θερμοκρασία και βγάλτε το πριν στεγνώσει εντελώς.
  4. Για να διατηρήσετε «φρέσκα» τα τζιν μπουφάν σας, πριν από το ντους κρεμάστε τα στο μπάνιο.

Βρείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα και δείτε από κοντά πόσο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά γίνεται πλέον το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα!