Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες. Το πλύσιμο σε πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης διαρκεί μόνο 25-35 λεπτά και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Πολλοί από εμάς διστάζουμε να χρησιμοποιήσουμε τα αυτόματα πλυντήρια και θεωρούμε πως το πλύσιμο στα αυτόματα πλυντήρια είναι δύσκολο.

Η διαδικασία όμως είναι πολύ απλή αρκεί να συμβουλευτούμε τις οδηγίες πλυντηρίου και τις οδηγίες στεγνωτηρίου που βρίσκονται σε κάθε μηχάνημα και να τις ακολουθήσουμε για να γίνει η εμπειρία μας στο κατάστημα εύκολη.

Αφού έχουμε ξεχωρίσει τα ρούχα μας ανάλογα με το χρώμα, διαλέγουμε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχουμε να πλύνουμε.

Τοποθετούμε τα ρούχα μας στο πλυντήριο, προσθέτουμε απορρυπαντικό και μαλακτικό είτε στη θήκη του πλυντηρίου αν είναι υγρό απορρυπαντικό ή στον κάδο του πλυντηρίου αν χρησιμοποιούμε κάψουλα. Επιλέγουμε το πρόγραμμα πλύσης και τοποθετούμε τα κέρματα στον κερματοδέκτη για να ξεκινήσει να ξεκινήσει η πλύση.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε μαζί μας απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορούμε να προμηθευτούμε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα. Επίσης στο κατάστημα υπάρχει και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων.

Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρουμε το ρουχισμό μας με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια. Επιλέγουμε το σωστό πρόγραμμα και τοποθετούμε τα κέρματα για να ξεκινήσει το στεγνωτήριο να λειτουργεί.

Όταν τελειώσει χρησιμοποιούμε τον πάγκο για να διπλώσουμε το ρουχισμό μας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνουμε τα ρούχα μας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα μας!

Είμαστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχουμε ρούχα καθαρά και στεγνά! Το πλύσιμο σε πλυντήρια με κερματοδέκτη μας λύνει τα χέρια!