Για πλύσιμο ρούχων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, επισκεφτείτε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα.

Όσοι φύγατε για τις καλοκαιρινές διακοπές, επιστρέψατε πίσω στην καθημερινότητα της Αθήνας και το άγχος σας είναι πως θα πλύνετε όλα αυτά τα ρούχα!

Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη είναι η εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση στο πρόβλημα σας.

Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry –με αυτόματα πλυντήρια ρούχων πλένετε τα ρούχα σας σε λιγότερο από μισή μόνο ώρα!

Μην σκέφτεστε που να πάτε για γρήγορο πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα,  δείτε τους λόγους που αξίζει να έρθετε στα easywash για το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα:

  1. Γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και γρήγορο στέγνωμα ρούχων σε λιγότερο από 1 ώρα!
  2. Εύκολο πλύσιμο ρούχων. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundry το πλύσιμο των ρούχων γίνεται πανεύκολα! Διαθέτουν εύκολο χειρισμό. Σε όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων υπάρχουν οδηγίες χρήσης.
  3. Οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!
  4. Και το καλύτερο; Χρησιμοποιώντας τα στεγνωτήρια ρούχων μετά από την πλύση δε χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας! Απλά τα διπλώνετε!
  5. Υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  6. Δε θα μπορούσε να λείπει και το Wi-Fi για να μπορείτε να σερφάρετε όση ώρα περιμένετε τη μπουγάδα σας!

Σε μια ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, στεγνά και καθαρά ακόμα και αν έχετε περισσότερες από 1 μπουγάδες! Στα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε ταυτόχρονα έως και 5 μπουγάδες! Επισκεφτείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα στην Αθήνα ώστε να πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό εύκολα γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά.