Ετοιμαστήκατε για τις διακοπές της Καθαρής Δευτέρας και φτιάξατε τις βαλίτσες σας. Πήρατε αρκετά ρούχα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τι θα φοράτε κάθε μέρα. Περάσατε ξέγνοιαστα και τώρα επιστρέψατε πίσω στην καθημερινότητα της Αθήνας και το άγχος σας είναι πως θα πλύνετε όλα αυτά τα ρούχα! Όμως, το πλύσιμο ρούχων με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη στην Αθήνα είναι η εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα –με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και πλύντε τα ρούχα σας σε λιγότερο από μία μόνο ώρα!

Οι έξι λόγοι που αξίζει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα easywashγια το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα είναι οι εξής:

  1. Γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και γρήγορο στέγνωμα ρούχων. Σε μία ώρα έχετε γυρίσει σπίτι!
  2. Εύκολο πλύσιμο ρούχων. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundry το πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι! Σε όλα τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων υπάρχουν οδηγίες χρήσης.
  3. Οικονομικό πλύσιμο ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!
  4. Και το καλύτερο; Χρησιμοποιώντας τα στεγνωτήρια ρούχων μετά από την πλύση δε χρειάζεται καν να σιδερώσετε τα ρούχα σας! Απλά τα διπλώνετε!
  5. Υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  6. Δε θα μπορούσε να λείπει και το Wi-Fi για να μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε τη μπουγάδα σας!

Δεν χρειάζεται να αγχωθείτε αν γυρίσετε με βαλίτσες γεμάτες με ρούχα που χρειάζονται πλύσιμο. Ούτε χρειάζεται να πλένετε και να στεγνώνετε για μέρες. Τα καταστήματα easywash είναι συνώνυμα του εύκολου πλυσίματος! Σε μια ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, στεγνά και καθαρά ακόμα και αν έχετε περισσότερες από 1 μπουγάδες! Στα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε ταυτόχρονα έως και 5 μπουγάδες!