Κάνεις διακοπές στην Αθήνα ή δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα την άδειά σου; Κι όμως ξεκουράσου από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry τώρα το καλοκαίρι, και ανανέωσε τη ντουλάπα σου με άρωμα καθαριότητας.

Σε λιγότερο από 1 ώρα θα έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα σε ένα κατάστημα με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και με  επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα, στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης ρούχων στην Αθήνα. Με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, το οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα είναι γεγονός.

Ποια είναι τα βήματα που ακολουθείς όταν επισκεφτείς ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό;

  1. Διαλέγεις επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις.
  2. Μπορείς να προμηθευτείς μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου.
  3. Πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό καθώς επίσης και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πλύνεις σωστά ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων σου, μεταφέρεις τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχεις.
  5. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης των στεγνωτηρίων, που είναι πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  6. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πάγκο ώστε να διπλώσεις όλα σου τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσεις τα ρούχα σου. Απλά τα διπλώνεις!!

Οικονομία, ευκολία και ξενοιασιά και το καλοκαίρι στην Αθήνα σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας!