Αρχίζει η νέα φοιτητική χρονιά και ένα από τα άγχη είναι η οργάνωση και τα έξοδα του φοιτητικού νοικοκυριού. Η easywash Sel Service Laundry Αθήνας σε ενημερώνει λοιπόν ότι τα έξοδα θα μειωθούν γιατί ο φοιτητής δε χρειάζεται να αγοράσει πλυντήριο ρούχων. Το καίριο  ερώτημα είναι, πού πλένω τα ρούχα μου στην Αθήνα;

Πού αλλού, αλλά σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας! Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα είναι υπόθεση easywash Self Service Laundry Αθήνας!

Γιατί λοιπόν να το επισκεφτείς και να μην αγοράσεις πλυντήριο ρούχων;

  1. Γιατί, μπορεί να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου γρήγορα σε μία μόνο ώρα! Έτσι καταφέρνεις να έχεις γρήγορο πλύσιμο ρούχων και αλλά και γρήγορο στέγνωμα ρούχων!
  2. Γιατί, με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα γίνεται παιχνιδάκι, μία απλή παρτίδα τάβλι!! Και το καλύτερο;  Πώς σιδερώνω; Χρησιμοποιώντας τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων μετά από την πλύση δε χρειάζεται να σιδερώσεις, αρκεί να τα διπλώσεις και είναι έτοιμα να μπουν τα ρούχα στη ντουλάπα!
  3. Γιατί, το κόστος στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Αθήνας είναι πολύ μικρό. Η easywash Self Service Laundry σου παρέχει και οικονομικό πλύσιμο ρούχων, όπως επίσης και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!
  • Πλύσιμο: από 3€
  • Στέγνωμα: από 1€
  • Απορρυπαντικό 0,50€
  • Μαλακτικό 0,50€
  • Μαντηλάκια στεγνωτηρίου 0,50€
  1. Γιατί, σε κάθε κατάστημα easywash υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  2. Γιατί σε κάθε easywash, μπορείς να surfάρεις όση ώρα περιμένεις τη μπουγάδα σου.

Δες τα 4 καταστήματα με αυτόματα πλυντήρια ρούχων!

Ζωγράφου: ΟύλωφΠάλμε 16, Τ.Κ. 157 71

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27, Τ.Κ. 116 34

Πλάκα: Αγγέλου Βλάχου 8, Τ.Κ. 105 56

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69, Τ.Κ. 117 41