Ερχόμενος σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνα εύκολα καταλαβαίνεις ότι τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους, χωρίς να σκέφτεσαι «πως πλένω τα μαύρα ρούχα».

  1. Διαλέγεις το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλεις να πλύνεις.
  2. Προμηθεύεσαι απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου.
  3. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, αναλόγως της ποσότητας που έχεις για να στεγνώσεις.
  5. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
  6. Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν τέτοιο αποτέλεσμα, που απλά διπλώνεις τα ρούχα σου και δεν χρειάζεται να τα σιδερώσεις.

Ειδικά για το πλύσιμο μαύρων ρούχων σου, ακολούθησε τις παρακάτω μικρές συμβουλές για πλύσιμο μαύρων ρούχων για να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα:

  1. Πριν από το πλύσιμο, ξεχώρισε τα ρούχα σου ανάλογα με το χρώμα τους, διαλέγοντας τα σκούρα. Καλό θα είναι να αφαιρείς τις πετσέτες που βγάζουν χνούδι.
  2. Διάβασε τις οδηγίες της ετικέτας
  3. Γύρνα τα μαύρα ρούχα από την ανάποδη πλευρά
  4. Χρησιμοποίησε τη σωστή δόση απορρυπαντικού. Ο αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού  σου παρέχει κάψουλες, οπότε έχεις πάντα τη σωστή δόση.

Και με αυτά τα μικρά μυστικά είσαι έτοιμος! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις μαύρα, καθαρά και στεγνά ρούχα στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων με κέρμα της easywash Self Service Laundry Αθήνα! Δες το πλησιέστερο κατάστημα και μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, ακολουθώντας τα tips για μαύρα ρούχα.