Τα καταστήματα στην Αθήνα με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης και στεγνωτήρια με κέρμα  θα σε κάνουν να ξενοιάσεις από το βάρος του πλυσίματος και του πολυήμερου στεγνώματος των μάλλινων ρούχων. Σε λιγότερο από 1 ώρα μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις μόνος σου έως πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα. Το πλύσιμο των μάλλινων ρούχων στην Αθήνα γίνεται εύκολα, γρήγορα και με μικρό κόστος.

Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης και στεγνωτήρια με κέρμα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σου επιτρέπουν να πλύνεις ΟΛΑ σου τα ρούχα και να τα στεγνώσεις όποια και αν είναι η εποχή και οι καιρικές συνθήκες.

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, και όπως κάθε φορά η αγωνία κορυφώνεται για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων. Αναρωτιόμαστε θα έχουν το ίδιο μέγεθος πριν και μετά την πλύση; Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά όταν έρθεις σε πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης και ακολουθήσεις τις εξής οδηγίες για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων.

  1. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ελέγξεις την ετικέτα του ρούχου, ώστε να βεβαιωθείς ότι επιτρέπεται η πλύση στο πλυντήριο.
  2. Χρησιμοποίησε το ειδικό πρόγραμμα για μάλλινα ρούχα.
  3. Για το πλύσιμο μάλλινων ρούχων πρέπει να αποφεύγονται απορρυπαντικά που περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες. Μπορείς να προμηθευτείς απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή μέσα στο κατάστημα.
  4. Χρησιμοποίησε χλιαρό ή κρύο νερό για την πλύση. Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι ιδανικά για το πλύσιμο μάλλινων, διότι έχουν παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Να θυμάσαι ότι οι αντίστοιχες οδηγίες ισχύουν για το στεγνωτήριο με κέρμα. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τις οδηγίες στην ετικέτα του ρούχου πριν το βάλεις στο στεγνωτήριο. Ορισμένα ευαίσθητα μάλλινα, όπως το μοχέρ και το αγκορά, δεν ενδείκνυνται για χρήση στο στεγνωτήριο. Σε αυτή την περίπτωση, τύλιξε το μάλλινο σε μία πετσέτα, πιέζοντάς το ώστε να απορροφηθεί το πολύ νερό.

Επισκέψου μας στα 5 καταστήματα με αυτόματα πλυντήρια Αθήνα!