Για οικονομικό πλύσιμο κουβέρτας στην Αθήνα μία είναι η λύση! Επισκέψου ένα

κατάστημα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις κουβέρτες και τα παπλώματα και να τα αποθηκεύσουμε, καθαρά πλέον στις ντουλάπες.

Στα easywash Self Service Laundry έχεις γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο κουβέρτας. Σε λιγότερο από μία ώρα πλένεις και στεγνώνεις παπλώματα και κουβέρτες. Δεν χρειάζεται πλέον, να σκέφτεσαι «πως πλένω την κουβέρτα».

Για το πλύσιμο κουβέρτας, χρειάζεσαι πλυντήρια και στεγνωτήρια με μεγάλη χωρητικότητα κάδου, τα οποία θα τα βρεις στα αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια.

Η διαδικασία στα easywash Αθήνα είναι εύκολη αρκεί να διαβάσεις τις οδηγίες που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Στα easywash Self Service Laundry υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού, για να προμηθευτείς απορρυπαντικό ή μαλακτικό, σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου.

Οι παρακάτω συμβουλές για πλύσιμο κουβέρτας θα σε βοηθήσουν να έχεις αποτελεσματικό καθάρισμα κουβέρτας:

  1. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή, οι οποίες αναγράφονται πάνω στην ετικέτα της κουβέρτας.
  2. Στα easywash υπάρχουν μεγάλα πλυντήρια, όπου μπορείς να πλύνεις 1 με 2 κουβέρτες μαζί. Να θυμάσαι ότι για να πλυθούν αποτελεσματικά θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες φόρτωσης του εκάστοτε πλυντηρίου ή διαφορετικά μέτρησε εσωτερικά του κάδου ‘να υπάρχει κενό μιας παλάμης’.
  3. Ανάλογα με το είδος κουβέρτας επέλεξε πρόγραμμα πλύσης.
  4. Για το στέγνωμα κουβέρτας, χρησιμοποίησε μεγάλης χωρητικότητας στεγνωτήριο.

Τα easywash σου δίνουν απίστευτη ευκολία, και σου εξοικονομούν χρόνο και χρήμα! Μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις ταυτόχρονα κουβέρτες παπλώματα και μπουγάδες. Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα easywash.