Όταν πλένεις τις κουρτίνες όλο το σπίτι μυρίζει Άνοιξη! Έτσι γλύτωσε χρόνο πηγαίνοντας επίσκεψη σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινόΤο πλύσιμο κουρτίνας στην Αθήνα είναι σε καταστήματα easywash.

Στα καταστήματα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τις κουρτίνες σας μέσα σε μία μόνο ώρα! Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial το πλύσιμο γίνεται παιχνίδι! Και χρησιμοποιώντας τα στεγνωτήρια των καταστημάτων easywash self Service Laundry- καταστήματα easywash – δε χρειάζεται να απλώσεις τις κουρτίνες σου και να περιμένεις με τις μέρες να στεγνώσουν!

Τα καταστήματα easywash το λένε! Εύκολο πλύσιμο! Σε μια ώρα οι κουρτίνες σας θα είναι έτοιμες, καθαρές και στεγνές! Γιατί στα easywash Self Service Laundry Αθήνα μπορείς να πλύνεις ή να στεγνώσεις ταυτόχρονα πολλές μπουγάδες!

Συμβουλές για το πλύσιμο κουρτίνας σε ένα επαγγελματικό πλυντήριορούχων με κέρμα για το κοινό της MaytagCommercial, σε καταστήματα πλυντηρίων ρούχων για το κοινό Αθήνας.

  • Είναι προτιμότερο να καθαρίσεις τις κουρτίνες σου στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία στο Αμερικάνικο Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα για το κοινό της Maytag Commercial. Αν βάλεις θερμοκρασία υψηλότερη υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν τα χρώματα και οι ίνες της κουρτίνας.
  • Αν οι κουρτίνες έχουν σκούρα χρώματα, αξίζει να επενδύσεις σε ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτρέπει το ξεθώριασμα των χρωμάτων.
  • Θα ήταν ιδανικό να μην στεγνώσεις τις κουρτίνες σου εξολοκλήρου στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων με κέρμα για το κοινό της Maytag Commercial. Θα πρέπει να μπουν στο επαγγελματικό στεγνωτήριο ρούχων και να είναι νωπές, και μετά να κρεμαστούν στο κουρτινόξυλο. Το επιπλέον βάρος βοηθάει στον να στρωθούν καλύτερα οι κουρτίνες ούτως ώστε να κρέμονται καλύτερα.

Έξτρα μυστική συμβουλή…

Όσο είναι ακόμα νωπή θα ήταν καλό να μην ανοίξεις παράθυρα, και γενικά να είσαι προσεκτικός γιατί οι νωπές κουρτίνες μαζεύουν σκόνη. Το πλύσιμο κουρτίνας στην Αθήνα είναι σε καταστήματα easywash.