Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.. τώρα είναι η ευκαιρία να φρεσκάρεις τα υφάσματα στο σπίτι. Επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας και μάθε τη διαδικασία για το πλύσιμο καλυμμάτων και μαξιλαριών. Η easywash Self Service Laundry έχει δημιουργήσει μοντέλο καταστημάτων easywash Self Service Laundry στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων για το κοινό. Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry έχουν στα καταστήματά τους τα Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων και Αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων της Maytag Commercial.

Επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας και μάθε τη διαδικασία για το πλύσιμο καλυμμάτων και μαξιλαριών και ανανέωσε το σπίτι σου και τη διάθεσή σου. Όλοι οι τύποι μαξιλαριών μπορούν να πλυθούν στο Αμερικάνικο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Maytag Commercial, εκτός από τα αφρώδη. Μη ξεχνάς να εξετάζεις τις ετικέτες οδηγιών πριν βάλεις οτιδήποτε για πλύσιμο. Αν τα μαξιλάρια είναι μικρά, τοποθέτησέ τα τρία-τρία στον κάδο του επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων της Maytag Commercial (αναλόγως της χωρητικότητάς του) και σε κάθετη θέση. Αν όμως είναι μεγάλου μεγέθους, δοκίμασε να τα πλύνεις ένα- ένα βάζοντας και μια μικρή πετσέτα μπάνιου, αν υπάρχει ανάγκη, ώστε να γεμίσει ο κάδος.

Στη συνέχεια ανανέωσε τον χώρο και τη διάθεσή σου πλένοντας επιπλέον το χαλάκι του μπάνιου όπως επίσης και την κουρτίνα του ντους.

Επισκεπτόμενος ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας θα καταλάβεις ότι η χρήση των πλυντηρίων είναι πολύ απλή.

Βήμα 1: Διάλεξε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα του ρουχισμού που έχεις να πλύνεις.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε το ρουχισμό σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων ανάλογα με την ποσότητα που έχεις να στεγνώσεις.

Βήμα 5: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχωνκαι στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δίνουν άριστα αποτελέσματα, δίπλωσε τα ρούχα σου και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις ρούχα καθαρά και στεγνά!

Ο Αμερικάνικος τρόπος λειτουργίας της Maytag Commercial προστάζει την απλότητα. Για πάνω από 50 χρόνια η Maytag Commercial έχει υποσχεθεί και παρέχει αξιοπιστία. Η Maytag Commercial δημιουργεί ποιότητα φτιάχνοντας ανθεκτικά Αμερικάνικα πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό, που έχουν κατασκευαστεί για να μπορούν να αντέξουν βαριά χρήση και να διαρκέσουν για χρόνια, δουλεύοντας καλά και αποτελεσματικά. Άλλωστε η Maytag Commercial έχει κερδίσει παγκόσμια την αξιοπιστία του κοινού για πάνω από 100 χρόνια.