Το κρεβατάκι του σκύλου σου θέλει καθάρισμα… Η γατούλα σου διαμαρτύρεται που η κουβέρτα της δεν είναι πεντακάθαρη! Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και δε θέλεις να πλύνεις τα αξεσουάρ των αγαπημένων σου φίλων (παιδιών) στο χέρι και δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το δικό σου πλυντήριο ρούχων για αυτή τη χρήση. Επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry και κέρδισε χρόνο στα ειδικά επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για αξεσουάρ κατοικίδιων!

Η Maytag Commercial με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε συγκεκριμένα καταστήματα easywash Self Service Laundry να έχεις καθαρά αξεσουάρ μέσα σε μόλις μισή ώρα! Η ώρα που θα κερδίσεις επισκεπτόμενος ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry είναι αναντικατάστατος. Το γρήγορο πλύσιμο είναι γεγονός!

Δες παρακάτω τα 2 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για καθαρά αξεσουάρ κατοικίδιου και το γρήγορο και οικονομικό πλύσιμό τους.

Βήμα 1 : Απορρυπαντικό και μαλακτικό προμηθεύσου από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα αυτόματων πλυντηρίων ρούχων

Βήμα 2: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 30 λεπτά τα αξεσουάρ είναι καθαρά!

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν είναι:

το κατάστημα easywash Self Service Laundry Ζωγράφου στην οδό Ούλωφ Πάλμε 16 (easywash Self Service Laundry Ζωγράφου)

και το κατάστημα easywash Self Service Laundry Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 69 (easywash Self Service Laundry Κουκάκι)