Τα easywash Self Service Laundry είναι δίκτυο καταστημάτων με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη. Είναι μια νέα ευκολία και είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη!

Γιατί να παιδευόμαστε και να κλεινόμαστε με τις ώρες στο σπίτι μας περιμένοντας το πλυντήριο να τελειώσει για να βγάλουμε τα ρούχα και να τα απλώσουμε; Και μετά γιατί να περιμένουμε με τις μέρες να στεγνώσουν τα ρούχα ειδικά αν έχει άσχημο καιρό με βροχές και κρύο; Τα αυτόματα πλυντήρια Αθήνα έχουν τη λύση!

Οικονομικό πλύσιμο ρούχων Αθήνα. Μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου από 4€! Σε λιγότερο από 1 ώρα στα πλυντήρια με κέρμα Αθήνα έχεις ρούχα καθαρά και στεγνά! Το πλύσιμο ρούχων Αθήνα γίνεται παιχνιδάκι!

Διαλέγεις το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα που έχεις να πλύνεις.

Απορρυπαντικό και μαλακτικό αν δεν έχεις φέρει τα δικά σου μπορείς να προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα αυτόματων πλυντηρίων ρούχων (μπορείς να βρεις απορρυπαντικό, μαλακτικό, μαντηλάκια στεγνωτηρίου, λευκαντικά μαντηλάκια και χρωμοπαγίδες)!

Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στο πλυντήριο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Αν δεν έχεις μαζί σου κέρματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων που υπάρχει στο κατάστημα.

Σε 25-35 λεπτά που θα τελειώσει η πλύση μετέφερε το ρουχισμό σου με τις μπλε λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα. Επέλεξε το μέγεθος του στεγνωτηρίου ανάλογα με την ποσότητα ρουχισμού που έχεις να στεγνώσεις.

Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα στεγνωτήρια με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις! Σε 20-40 λεπτά τα ρούχα σου είναι στεγνά και έτοιμα να διπλωθούν για να μπουν στη ντουλάπα σου!

Είσαι έτοιμος! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις ρούχα καθαρά και στεγνά στα πλυντήρια με κερματοδέκτη Αθήνα!

Κάπου κοντά σου θα έχει ένα κατάστημα με πλυντήρια ρούχων. Δες εδώ σε ποιες περιοχές τις Αθήνας βρίσκονται τα easywash Self Service Laundry Αθήνας!