Με χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της νέας μας ιστοσελίδας https://selfservicelaundry.gr/ για τα καταστήματα easywash με τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό.

Στη νέα μας ιστοσελίδα, σας παρουσιάσουμε τα καταστήματα easywash με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης, όπου πλέον μπορείτε να τα αναζητήσετε με βάση την περιοχή που επιθυμείτε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αττική, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Πειραιάς, Ρόδο, Σέρρες . Έτσι μπορείτε να τα επισκεφτείτε για να απολαύσετε όχι μόνο γρήγορο πλύσιμο ρούχων αλλά και οικονομικό πλύσιμο ρούχων !!

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα πλεονεκτήματα ενός καταστήματος easywash με τα πλυντήρια με κέρμα για το κοινό, καθώς και οδηγίες πλυσίματος, όπου μέσα σε 5 πολύ απλά βήματα μπορείτε να απολαύσετε καθαρά και στεγνά ρούχα.

Κάθε εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα, μέσα από το blog,  μας να διαβάσετε άρθρα με χρήσιμες συμβουλές πλυσίματος στα αυτόματα πλυντήρια για το κοινό, αλλά και πληροφορίες σχετικές με τα καταστήματα μας.

Τέλος, για όλους όσους ενδιαφέρονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση Franchise, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες. Στην easywash Self Service Laundry γνωρίσατε μία επιχειρηματική ιδέα που είναι πολύ εύκολο να την πραγματοποιήσετε αλλά και να την διαχειριστείτε.

Η «Έξυπνη Επένδυση των χρημάτων σας» είναι το μότο και η φιλοσοφία των καταστημάτων franchise easywash Self Service Laundry τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων της Maytag Commercial®, Dexter Laundry® & American Dryer®.