Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Ζωγράφου και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Ζωγράφου βρίσκονται στην Στρ. Παπάγου 92, δείτε το κατάστημα στο χάρτη. Τα αυτόματα πλυντήρια Ζωγράφου easywash Self Service Laundry είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο. Τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό Ζωγράφου όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Ζωγράφου είναι κατάστημα χωρίς προσωπικό και λειτουργεί με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλύνουν σε λιγότερο από μισή ώρα γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό. Και μπορούν να στεγνώσουν σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα στεγνώσουν και το υλικό του υφάσματος. Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό, γρήγορο και εύκολο!

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Ζωγράφου και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Ζωγράφου πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει το πλύσιμο των ρούχων εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Ζωγράφου διαθέτει 5 επαγγελματικά διπλά πλυντήρια – στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 18 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 1 επαγγελματικό διπλό στεγνωτήριο 16 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!