Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Πλάκα και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Πλάκα βρίσκονται στην Αγγέλου Βλάχου 8, δείτε το κατάστημα στο χάρτη. Τα αυτόματα πλυντήρια Πλάκα easywash Self Service Laundry είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο. Τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό Πλάκα όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. 

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Πλάκα είναι κατάστημα χωρίς προσωπικό και λειτουργεί με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλύνουν σε λιγότερο από μισή ώρα γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό. Και μπορούν να στεγνώσουν σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα στεγνώσουν και το υλικό του υφάσματος. Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό, γρήγορο και εύκολο!

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Πλάκα και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Πλάκα πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει το πλύσιμο των ρούχων εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Πλάκα διαθέτει 7 επαγγελματικά πλυντήρια 10 κιλών, 4 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!