Τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Παγκράτι και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Παγκράτι βρίσκονται στην Ευτυχίδου 27. Τα αυτόματα πλυντήρια Παγκράτι easywash Self Service Laundry είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο. Τα πλυντήρια ρούχων για το κοινό Παγκράτι όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα των Αμερικανικών εταιρειών Maytag Commercial, Dexter Laundry & American Dryer.

Το κατάστημα easywash Self Service Laundry με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης Παγκράτι είναι κατάστημα χωρίς προσωπικό και λειτουργεί με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλύνουν σε λιγότερο από μισή ώρα γιατί τα επαγγελματικά πλυντήρια χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό. Και μπορούν να στεγνώσουν σε 20-40 λεπτά ανάλογα με την ποσότητα που θα στεγνώσουν και το υλικό του υφάσματος. Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό, γρήγορο και εύκολο!

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα πλυντήρια ρούχων με κέρμα Παγκράτι και τα στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα Παγκράτι πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει το πλύσιμο των ρούχων εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Παγκράτι διαθέτει 3 επαγγελματικά διπλά πλυντήρια – στεγνωτήρια 10 κιλών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 18 κιλών κατάλληλο για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 13 κιλών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 23 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!