Για πλύσιμο τζιν στην Αθήνα, η πιο οικονομική λύση είναι τα easywash Self Service Laundry. Πλύνε και στέγνωσε το τζιν σου σε λιγότερο από μία ώρα και με απίστευτη ευκολία. Απλοποίησε τον τρόπο πλυσίματος και στεγνώματος του τζιν με τις παρακάτω συμβουλές για πλύσιμο τζιν.

  1. Διάλεξε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις και για το τζιν σου.
  2. Μπορείς να προμηθευτείς μαλακτικό και απορρυπαντικό από τον αυτόματο πωλητή, ή αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό σου.
  3. Πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό καθώς επίσης και στον τοίχο του καταστήματος υπάρχουν όλες οι απαραίτητες οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Για το πλύσιμο του τζιν διάλεξε πρόγραμμα πλύσης με κρύο νερό.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση των ρούχων σου, μετέφερε τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα, αναλόγως της ποσότητας των ρούχων που έχεις.
  5. Ακολούθησε τις οδηγίες, που είναι πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος.
  6. Όταν ολοκληρωθεί το στέγνωμα των ρούχων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον πάγκο ώστε να διπλώσεις όλα σου τα ρούχα. Το εκπληκτικό είναι ότι με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δεν χρειάζεται να σιδερώσεις τα ρούχα σου ούτε το τζιν. Απλά δίπλωσέ τα!!

Οικονομικό και γρήγορο πλύσιμο τζιν στα καταστήματα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα τόσο εύκολα και απλά. Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις με τις ώρες για να πλύνεις και να στεγνώσεις το τζιν σπίτι σου. Έλα σε ένα easywash στην Αθήνα το οποίο είναι ανοικτό από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ καθημερινά και Σ/κ και αργίες 365 ημέρες το χρόνο. Και για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία τα καταστήματα διαθέτουν μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.