Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry –με τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης με κέρμα μπορείτε να πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, ιματισμό οικονομικά και γρήγορα.

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε με τις καθημερινές πιέσεις, προστίθεται και το άγχος για το ατελείωτο πλύσιμο ρούχων και ιματισμού. Και ειδικά για το πλύσιμο παπλωμάτων, το άγχος διπλασιάζεται, διότι χρειάζεται μεγάλης χωρητικότητας πλυντήριο, ώστε να μπορέσει να πλυθεί σωστά.

Όμως, το πλύσιμο ρούχων με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και το στέγνωμα τους με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη μπορεί να γίνει τόσο οικονομικά και γρήγορα, που γίνεται η αγαπημένη σας συνήθεια.

Για οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα, οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν να επισκεφτείτε το  easywash για εύκολο και γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στην Αθήνα:

  1. Γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων για να έχετε σε λιγότερο από μία ώρα στεγνά και καθαρά ρούχα.
  2. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundry το πλύσιμο των ρούχων γίνεται εύκολο, με τις οδηγίες χρήσης να βρίσκονται πάνω στα μηχανήματα.
  3. Οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα και οικονομικό στέγνωμα!
  4. Μα πάνω απ’ όλα ξενοιάζετε με το σιδέρωμα των ρούχων σας!! Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δε χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας!
  5. Διαθέτει ακόμα αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  6. Και φυσικά το κατάστημα διαθέτει Wi-Fi για να μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε!

Τα καταστήματα easywash είναι συνώνυμα του εύκολου πλυσίματος! Σε λιγότερο από μία ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, και αν έχετε περισσότερες από 1 μπουγάδες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς στα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε ταυτόχρονα έως και 5 μπουγάδες!

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα στην Αθήνα ώστε να πλύνετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες και ιματισμό εύκολα γρήγορα και πάνω απ’ όλα οικονομικά.