Σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry –με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας οικονομικά και γρήγορα.

Φύγατε για τις διακοπές του Πάσχα και τώρα γυρίσατε πίσω στην καθημερινότητα. Στην προσπάθεια σας να προσαρμοστείτε, προστίθεται και το άγχος για το ατελείωτο πλύσιμο ρούχων και στέγνωμα. Και ειδικά για το στέγνωμα ρούχων, το άγχος διπλασιάζεται, διότι χρειάζεστε αρκετές ώρες.

Όμως, το πλύσιμο ρούχων με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και το στέγνωμα τους με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη είναι τόσο οικονομικά και γρήγορα, που γίνεται η αγαπημένη σας συνήθεια.

Μην σκέφτεστε που να πάτε για οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα, οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν να επισκεφτείτε το  easywash για οικονομικό και γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων στην Αθήνα:

  1. Γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων. Σε λιγότερο από μία ώρα είστε έτοιμοι!
  2. Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial και της Dexter Laundry το πλύσιμο των ρούχων γίνεται εύκολο, με τις οδηγίες χρήσης να βρίσκονται πάνω στα μηχανήματα.
  3. Οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα και οικονομικό στέγνωμα!
  4. Μα πάνω απ’ όλα ξενοιάζετε με το σιδέρωμα των ρούχων σας!! Με τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων δε χρειάζεται να σιδερώσετε τα ρούχα σας!
  5. Διαθέτει ακόμα αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  6. Και φυσικά το κατάστημα διαθέτει Wi-Fi για να μπορείτε να surfάρετε όση ώρα περιμένετε!

Τα καταστήματα easywash είναι συνώνυμα του εύκολου πλυσίματος! Σε λιγότερο από μια ώρα τα ρούχα σας θα είναι έτοιμα, και αν έχετε περισσότερες από 1 μπουγάδες, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς στα easywash Self Service Laundry μπορείτε να πλύνετε ή να στεγνώσετε ταυτόχρονα έως και 5 μπουγάδες!

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο σας κατάστημα και βιώστε την εμπειρία easywash. Οικονομία, ταχύτητα, ευκολία στο πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα!