Οικονομικό πλύσιμο και γρήγορο πλύσιμο στα αυτόματα πλυντήρια easywash Αθήνας! Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα σου λύνουν τα χέρια σε ότι αφορά τη μπουγάδα σου!

Πλύσιμο ρούχων Αθήνα: σε μισή ώρα έχω καθαρά ρούχα! Το γρήγορο πλύσιμο στα επαγγελματικά πλυντήρια διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά γιατί πλένει με έτοιμο ζεστό νερό! Μπορώ να πλύνω τα ρούχα μου, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες κ.α.

Στέγνωμα ρούχων Αθήνα: σε 20-40 λεπτά έχω ρούχα στεγνά έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα μου. Τέρμα η ταλαιπωρία με την απλώστρα μέσα στο σπίτι και το άπλωμα των ρούχων στο μπαλκόνι ή την ταράτσα! Και το καλύτερο; δε χρειάζεται να ανησυχώ για το σιδέρωμα. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα και τα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα! Μόλις τελειώσει το στεγνωτήριο, διπλώνω τα ρούχα μου και είναι έτοιμα για να τοποθετηθούν στη ντουλάπα!

Οικονομικό πλύσιμο: πλένω από 3€ και στεγνώνω από 1€!

Είναι βολικό! το κατάστημα με τα αυτόματα πλυντήρια Αθήνα είναι ανοικτό από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ καθημερινά και Σ/κ και αργίες 365 ημέρες το χρόνο.

Αυτόματα πλυντήρια Αθήνα: Μπορώ να πλύνω μεγάλες ποσότητες όπως επίσης και να πλύνω ή να στεγνώσω πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα!

Για την εξυπηρέτηση μου στο κατάστημα θα βρω αυτόματα πωλητή απορρυπαντικού όπου μπορώ να προμηθευτώ απορρυπαντικό, μαλακτικό, λευκαντικά μαντηλάκια, μαντηλάκια στεγνωτηρίου και χρωμοπαγίδες.

Αν δεν έχω μαζί μου κέρματα δεν υπάρχει πρόβλημα! Στο κατάστημα θα βρω μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!

Και το πιο σημαντικό; Τα αυτόματα πλυντήρια έχουν ειδικό εργοστασιακό πρόγραμμα καθαρισμού του μηχανήματος.