Βρίσκεστε στα πλυντήρια με κέρμα Αθήνα και ετοιμάζεστε να χρησιμοποιήσετε τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα. Και ενώ όλα είναι έτοιμα, έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης των μηχανημάτων αλλά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε τα μηχανήματα τοποθετείτε τη μπουγάδα σας μέσα στον κάδο του πλυντηρίου. Βάζετε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό και το μαλακτικό που κάνουν τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε στις σωστές θήκες και  είστε έτοιμοι να βάλετε τα κέρματα στα αυτόματα πλυντήρια με κέρμα για να ξεκινήσει η πλύση.

Ψάχνετε τις τσέπες σας, πορτοφόλια, τσάντες.. Πουθενά κέρματα! Τι κάνετε; Αφήνετε τη μπουγάδα σας στο πλυντήριο και ψάχνετε τα γειτονικά καταστήματα για ψιλά; Όχι βέβαια! Τα αυτόματα πλυντήρια Αθήνα έχουν μεριμνήσει για αυτό και έχουν τοποθετήσει σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας ένα μηχάνημα αλλαγής κερμάτων!Πάνω στο μηχάνημα υπάρχουν οδηγίες για να σας βοηθήσουν να ανταλλάξετε χαρτονομίσματα με κέρματα και να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα αυτόματα πλυντήρια με κέρμα.

Το μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων σας δίνει κέρματα για πλύσιμο ρούχων! Μπορείτε να τοποθετήσετε χαρτονομίσματα των 20€, 10€, 5€ αλλά και κέρματα των 2€ & 1€ και να παραλάβετε κέρματα των 1€ και 0,50€.

Μην αγχώνεστε λοιπόν αν έχετε ξεχάσει να έχετε κέρματα για πλύσιμο ρούχων μαζί σας. Τα αυτόματα πλυντήρια Αθήνα έχουν τη λύση! Έχουν μηχάνημα μετατροπής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!