Η βαλίτσα σου είναι γεμάτη με άπλυτα ρούχα; Σου φαίνεται κουραστική ακόμα και η ιδέα να ανοίξεις τη βαλίτσα σου; Πόσες μέρες θα σου πάρει να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου λόγω και των συνεχών βροχοπτώσεων; Όχι μέρες αλλά σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που θα στεγνώσεις.

Το easywash Self Service Laundry έχει τη λύση!

Επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry – πλυντήρια και στεγνωτήρια με κέρματα για το κοινό (laundromat, launderette, coin laundry, self service laundry)! Σε μια ώρα τα ρούχα σου θα είναι έτοιμα, στεγνά και καθαρά ακόμα και αν έχετε πάνω από 1 μπουγάδα! Γιατί στα easywash Self Service Laundry μπορείς να πλύνεις ή να στεγνώσεις ταυτόχρονα πολλές μπουγάδες!

Με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Αμερικανικής εταιρείας Maytag Commercial το πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι! Και χρησιμοποιώντας τα στεγνωτήρια των καταστημάτων easywash Self Service Laundry Αθήνας δε χρειάζεται ούτε καν να σιδερώσεις!

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry το λένε! Εύκολο πλύσιμο!

Κάπου κοντά σας θα έχει ένα κατάστημα με αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων στην ΑθήναΔες τα 4 καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό!

Ζωγράφου: Ούλωφ Πάλμε 16, Τ.Κ. 157 71

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27, Τ.Κ. 116 34

Πλάκα: Αγγέλου Βλαχου 8, Τ.Κ. 105 56

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69, Τ.Κ. 117 41