Επισκεπτόμενος ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας με αυτόματα πλυντήρια ρούχων προβληματίζεσαι ποια είναι η σωστή θερμοκρασία πλύσης για τα ρούχα σου.  Αυτή η επιλογή είναι καθοριστική για να μπορούν να  διατηρηθούν τα ρούχα σου καθαρά, αλλά διατηρώντας την αρχική φόρμα. Όλοι τρέμουμε στην ιδέα μην τυχών το  αγαπημένο μας μπλουζάκι μεταμορφωθεί σε παιδικό … και φαντάζομαι ότι όλοι έχουμε δει τον Mr. Bean και την αντίδρασή του όταν βγάζει τα ροζ εσώρουχα από το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων. Ο Mr. Bean δεν ήταν προσεκτικός εσύ λοιπόν τι πρέπει να προσέχεις; Διάβασε παρακάτω τις συμβουλές της easywash Self Service Laundry Αθήνας…

Έτσι είναι σωστό πριν από οποιαδήποτε πλύση, να συμβουλευόμαστε τις ετικέτες φροντίδας των ρούχων! Ποια είναι λοιπόνη μέγιστη  και επιτρεπτή θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει ένα συγκεκριμένο ρούχο.

30ο

Οι 30ο  είναι μια χαμηλή θερμοκρασία. Επιπλέον είναι φιλική προς το περιβάλλον. Γενικότερα οι θερμοκρασίες που είναι τόσο χαμηλές βοηθούν στην κατανάλωση ενέργειας. Γενικά  πολλά ρούχα και υφάσματα δεν υπάρχει λόγος  να πλυθούν σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από τους 30 βαθμούς, εκτός εάν οι λεκέδες είναι ιδιαίτερα επίμονοι.

Ποια ρούχα συνήθως μπορούν να πλυθούν σε αυτή τη θερμοκρασία?

 • Τα τζιν
 • Τα χρωματιστά
 • Κοντομάνικα μπλουζάκια
 • Μάλλινα
 • Ευαίσθητα υφάσματα

Αν στα παραπάνω υπάρχουν λεκέδες η easywash Self Service Laundry Αθήνας σε συμβουλεύει να κάνεις προεργασία στους λεκέδες!

40ο

Τα περισσότερα υφάσματα χρησιμοποιούν αυτή τη θερμοκρασία ‘όπως

 • βαμβακερά,
 • τα ρεγιόν
 • και άλλα συνθετικά.

60ο

Οι 60ο  είναι μια ιδανική θερμοκρασία για

 • σεντόνια,
 • πετσέτες
 • υφάσματα από 100% βαμβάκι,

Τώρα είσαι έτοιμος να πας σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας.

Βήμα 1: Διάλεξε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσεις.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να το προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε το ρουχισμό σου με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια ρούχων.

Βήμα 5: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα δίνουν άριστα αποτελέσματα, δίπλωσε τα ρούχα σου και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!

Επισκεφθείτε μας στα 4 καταστήματα με πλυντήρια ρούχων για το κοινό!

Ζωγράφου: ΟύλωφΠάλμε 16, Τ.Κ. 157 71

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27, Τ.Κ. 116 34

Πλάκα: Αγγέλου Βλάχου 8, Τ.Κ. 105 56

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69, Τ.Κ. 117 41