Για το συγκεκριμένο χώρο του στρατού με τις υψηλές απαιτήσεις στον τομέα του καθαρισμού στολών και ρούχων, απαιτείται επαγγελματικός εξοπλισμός που μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα και γρήγορα.

Ειδικά την περίοδο αυτή, όπου ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, το σχολαστικό και σωστό πλύσιμο των ρούχων κατά COVID 19 παραμένει επιτακτική ανάγκη.

Ενδεχομένως αυτή η επιτακτική ανάγκη να είναι ένας λόγος για ειδική άδεια εξόδου από το στρατόπεδο.

Για το λόγο αυτό, στα easywash Self Service Laundry θα βρεις επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το σωστό πλύσιμο ρούχων κατά κορονοϊού.

Το πλύσιμο ρούχων κατά κορονοϊού γίνεται εύκολα μα πάνω απ’ όλα οικονομικά σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry.

  • Πλένεις και στεγνώνεις στολές και ρούχα γρήγορα σε μία μόνο ώρα!
  • Με τα αυτόματα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη μετά από την πλύση δε χρειάζεται να τα σιδερώσεις, αρκεί να τα διπλώσεις και είναι έτοιμα.
  • Στα πολλά καταστήματα easywash υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα.
  • Μπορείς να surfάρεις όση ώρα περιμένεις τη μπουγάδα σου.
  • Η easywash Self Service Laundry σου παρέχει και οικονομικό πλύσιμο ρούχων και οικονομικό στέγνωμα ρούχων!

Απλά ακολουθείς τα βήματα και έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα χωρίς κόπο, και κυρίως γρήγορα!!

  1. Διαλέγεις επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων που θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων που θέλεις να πλύνεις.
  2. Προμηθεύεσαι απορρυπαντικό και μαλακτικό από τον αυτόματο πωλητή, σε περίπτωση που δεν έχεις μαζί σου.
  3. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα για να ξεκινήσει η πλύση.
  4. Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρεις τη μπουγάδα σου με τις λεκάνες σε ένα από τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων, ανάλογα με την ποσότητα ρούχων που έχεις για να στεγνώσεις.
  5. Ακολουθείς τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται πάνω στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στον τοίχο του καταστήματος με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Τα καταστήματα easywash Self Service Laundry συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Ενημερώσου για τα μέτρα προστασίας κατά κορονοϊού και επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα στην  Αττική, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Ιθάκη, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Κρήτη, Λήμνο, Μύκονο, Πάρο, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες