Είσαι στην Αθήνα ακόμα; Επισκέψου ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry εν μέσω καλοκαιριού και ανανέωσε τη ντουλάπα σου με άρωμα καθαριότητας. Καθαρά ρούχα σε ένα κατάστημα με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και με επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα, στα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης ρούχων easywash Self Service Laundry Αθήνας. Στα easywash Self Service Laundry Αθήνας μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου σε λιγότερο από μία ώρα! Με τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων Αμερικανικών εταιριών το οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα είναι γεγονός. Η easywash Self Service Laundry Αθήνας στα καταστήματά της έχει τα Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων της Maytag Commercial, της Dexter Laundry και της American Dryer!

Γιατί να επισκεφτείς ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας με επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα για το κοινό και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό;

  1. Το κατάστημα με πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο.
  2. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων όπως όλα τα καταστήματα easywashSelfServiceLaundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial, της American Dryer και της Dexter Laundry. 
  3. Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.
  4. Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα γίνεται οικονομικό!
  5. Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος. Έτσι το πλύσιμο ρούχων στη Πλάκα είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.
  6. Και το καλύτερο; Χρησιμοποιώντας τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων των καταστημάτων easywash Self Service Laundry δε χρειάζεται να σιδερώσεις!

Ξενοιάσου λοιπόν και το καλοκαίρι στην Αθήνα σε ένα κατάστημα easywash Self Service Laundry Αθήνας!