Το easywash Self Service Laundry κατάστημα βρίσκεται στην Ευτυχίδου 27, Παγκράτι και είναι ανοικτό καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κάθε μέρα και τις Κυριακές και τις Αργίες, ΟΛΟ το χρόνο. Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων Παγκράτι όπως όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial, της American Dryer καθώς και της Αμερικανικής εταιρείας Dexter Laundry.

 Τα easywash Self Service Laundry είναι καταστήματα επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων χωρίς προσωπικό και λειτουργούν με κέρματα. Οι πελάτες μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους σε λιγότερο από 1 ώρα. Το πλύσιμο ρούχων στη Παγκράτι γίνεται οικονομικό! Ο χρόνος πλυσίματος των επαγγελματικών πλυντηρίων είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Ο πελάτης πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα και τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα πρέπει να συμβουλευτεί τα βήματα πλυσίματος και στεγνώματος και να τα ακολουθήσει για να γίνει το πλύσιμο ρούχων στη Παγκράτι  εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διάλεξε το πλυντήριο που θα χρησιμοποιήσεις Νο 1 – Νο8.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να το προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού Νο 16 που υπάρχει στο κατάστημα.

Βήμα 3: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά πλυντήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε το ρουχισμό σου με τις λεκάνες σε ένα από τα στεγνωτήρια Νο9 – Νο15.

Βήμα 5: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα στεγνωτήρια και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα δίνουν άριστα αποτελέσματα, δίπλωσε τα ρούχα σου και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Το κατάστημα στο Παγκράτι μέσα στη πληθώρα των επιλογών επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και επαγγελματικών στεγνωτηρίων ρούχων διαθέτει 1 επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα easywash Self Service Laundry Παγκράτι διαθέτει 3 επαγγελματικά πλυντήρια 10 κιλών, 1 επαγγελματικό πλυντήριο 13 κιλών κατάλληλα για πλύσιμο παπλωμάτων και κουβερτών, 2 επαγγελματικά διπλά στεγνωτήρια 23 κιλών, 1 αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού και 1 μηχάνημα αλλαγής χαρτονομισμάτων σε κέρματα!