Τι είναι το easywash Self Service; Τα easywash Self Service Laundry Αθήνας είναι δίκτυο καταστημάτων με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό και με επαγγελματικά στεγνωτήρια  με κερματοδέκτη για το κοινό. Το δίκτυο καταστημάτων easywash Self Service Laundry με Αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και Αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας για οικονομικό πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα.

Κάπου κοντά σας θα έχει ένα κατάστημα με αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων στην ΑθήναΕπισκεφθείτε μας στα 4 καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό!

Ζωγράφου: ΟύλωφΠάλμε 16, Τ.Κ. 157 71

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27, Τ.Κ. 116 34

Πλάκα: Αγγέλου Βλαχου 8, Τ.Κ. 105 56

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69, Τ.Κ. 117 41

Μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου σε λιγότερο από 1 ώρα στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό. Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κέρμα και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα είναι παιχνίδι! Το πλύσιμο ρούχων γίνεται οικονομικό πλύσιμο ρούχων! Ο χρόνος πλυσίματος στα Αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό της Maytag Commercial και της Dexter Laundry είναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 λεπτά ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διάλεξε το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα που θα χρησιμοποιήσεις!

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείς να προμηθευτείς από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα αυτόματων πλυντηρίων ρούχων

Βήμα 3: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μετέφερε το ρουχισμό σου με τις λεκάνες σε ένα από τα Αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Βήμα 5: Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Βήμα 6: Χρησιμοποίησε τον πάγκο για να διπλώσεις το ρουχισμό σου. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη δίνουν άριστα αποτελέσματα!Δίπλωσε τα ρούχα σου και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σου!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχεις ρούχα καθαρά και στεγνά!

Οι τιμές είναι 0,50€ τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου, το μαλακτικό και το απορρυπαντικό. Το στέγνωμα κυμαίνεται από 1€ και το πλύσιμο από 3€.