Τι είναι το easywash Self Service; Τα easywash Self Service Laundry Αθήνας είναι δίκτυο καταστημάτων με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και με επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό. Το δίκτυο καταστημάτων easywash Self Service Laundry με Αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και Αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Κάπου κοντά σας θα έχει ένα κατάστημα με αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων στην Αθήνα. Επισκεφθείτε μας στα 4 καταστήματα με επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων για το κοινό!

Ζωγράφου: ΟύλωφΠάλμε 16, Τ.Κ. 157 71

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27, Τ.Κ. 116 34

Πλάκα: Αγγέλου Βλαχου 8, Τ.Κ. 105 56

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69, Τ.Κ. 117 41

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν μόνοι τους εύκολα τον ρουχισμό τους σε λιγότερο από 1 ώρα στα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κερματοδέκτη και στα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό. Το πλύσιμο ρούχων στην Αθήνα με τα επαγγελματικά πλυντήρια με κερματοδέκτη και επαγγελματικά στεγνωτήρια με κερματοδέκτη είναι παιχνίδι! Ο χρόνος πλυσίματος στα Αμερικάνικα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό της Maytag Commercial και της Dexter Laundryείναι μόνο 25-35 λεπτά γιατί χρησιμοποιούν έτοιμο ζεστό νερό και ο χρόνος στεγνώματος είναι από 10 λεπτά έως 50 λεπτά ανάλογα με το υλικό του ρούχου και την ποσότητα που στεγνώνει ο πελάτης.

Η διαδικασία είναι απλή!

Βήμα 1: Διαλέγετε το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων με κέρμα που θα χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 2: Απορρυπαντικό και μαλακτικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στο κατάστημα αυτόματων πλυντηρίων ρούχων

Βήμα 3: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα Αμερικάνικα πλυντήρια ρούχων με κέρμα για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσει η πλύση.

Βήμα 4: Όταν τελειώσει η πλύση, μεταφέρετε το ρουχισμό σας με τις λεκάνες σε ένα από τα Αμερικάνικα επαγγελματικά στεγνωτήρια με κέρμα για το κοινό.

Βήμα 5: Ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στα επαγγελματικά αμερικάνικα στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη για το κοινό και στον τοίχο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Βήμα 6: Χρησιμοποιήστε τον πάγκο για να διπλώσετε το ρουχισμό σας. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με κερματοδέκτη δίνουν άριστα αποτελέσματα, διπλώνετε τα ρούχα σας και είναι έτοιμα να μπουν στη ντουλάπα σας!

Είστε έτοιμοι! Σε λιγότερο από 1 ώρα έχετε ρούχα καθαρά και στεγνά!

Οι τιμές είναι 0,50€ τα μαντηλάκια στεγνωτηρίου, το μαλακτικό και το απορρυπαντικό. Το στέγνωμα κυμαίνεται από 1€ και το πλύσιμο από 3€.