Θέλετε να αποφύγετε το πλύσιμο ρούχων στο σπίτι γιατί έχετε πολλές μπουγάδες να πλύνετε και θα σας πάρει πολύ χρόνο; Ο καιρός έχει χαλάσει και δε μπορείτε να απλώσετε έξω γιατί κάνει κρύο και βρέχει και τα ρούχα δε θα στεγνώσουν ποτέ; Τι κάνετε; Παίρνετε τις μπουγάδες σας, τα παπλώματα και τις κουβέρτες σας και επισκέπτεστε το easywash Self Service Laundry, ένα κατάστημα με αυτόματα πλυντήρια Αθήνα! Δες τα καταστήματα στο χάρτη!

Και ενώ έχετε ήδη βάλει τη μπουγάδα σας στο πλυντήριο και διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης των μηχανημάτων για να δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε φτάνετε στο βήμα που πρέπει να τοποθετήσετε το απορρυπαντικό. Και εκείνη την ώρα θυμάστε ότι ξεχάσατε να πάρετε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό και το μαλακτικό με τη μυρωδιά που έχετε συνηθίσει. Τι κάνετε; Επιστρέφετε στο σπίτι για να τα πάρετε; Δε χρειάζεται!

Σε όλα τα καταστήματα easywash Self Service Laundry στην Αθήνα υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού που μπορείτε να προμηθευτείτε απορρυπαντικό σε κάψουλα Η κάψουλα πρέπει να τοποθετείτε μόνο μέσα στον κάδο του πλυντηρίου και ποτέ στο συρτάρι απορρυπαντικού (στο συρτάρι απορρυπαντικού μπορείτε να τοποθετήσετε απορρυπαντικό σε σκόνη και υγρό απορρυπαντικό). Στα μεγάλα πλυντήρια πρέπει να χρησιμοποιείτε 1 κάψουλα απορρυπαντικού ενώ στα πλυντήρια γίγας η μπουγάδα χρειάζεται 2 κάψουλες απορρυπαντικού.

Στον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε μαλακτικό σε μονοδόσεις με όμορφη μυρωδιά για να μοσχοβολάνε τα ρούχα σας! Υπάρχουν επίσης χρωμοπαγίδες και λευκαντικά μαντηλάκια τα οποία τοποθετούνται μέσα στον κάδο του πλυντηρίου. Θα βρείτε επίσης μαντηλάκια στεγνωτηρίου τα οποία τοποθετούνται μέσα στον κάδο στεγνωτηρίου, κάνουν τα ρούχα σας αφράτα και μυρωδάτα και λειτουργούν και σαν μαλακτικό, βοηθάνε στη μείωση του στατικού ηλεκτρισμού, αποτρέπουν τα ρούχα από τη συλλογή χνουδιού, κάνουν το σιδέρωμα ευκολότερο και βοηθάνε στην αντίσταση των μελλοντικών λεκέδων. 

Επισκεφθείτε τα πλυντήρια με κέρμα Αθήνα και ξενοιάστε από το πλύσιμο ρούχων! Και αν έχετε ξεχάσει τα απορρυπαντικά σας μην αγχώνεστε! Στον αυτόματο πωλητή απορρυπαντικού που υπάρχει στα καταστήματα θα βρείτε ότι χρειάζεστε!