Γιατί να επισκεφθείς ένα κατάστημα με αυτόματα πλυντήρια ρούχων στην Αθήνα;

Γιατί στη ζωή μας είμαστε πολυάσχολοι και έχουμε πολύ λίγο χρόνο να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Γιατί λοιπόν να τρώμε ώρες από τις μέρες μας για να πλύνουμε και να στεγνώσουμε τα ρούχα μας αφού μπορούμε σε λιγότερο από 1 ώρα να έχουμε στεγνά και καθαρά ρούχα; Και το καλύτερο; Μπορούμε να πλύνουμε και να στεγνώσουμε πολλές μπουγάδες ταυτόχρονα!

Για γρήγορο πλύσιμο ρούχων, για εύκολο πλύσιμο ρούχων, για οικονομικό πλύσιμο ρούχων αλλά και για γρήγορο στέγνωμα ρούχων και οικονομικό τα καταστήματα easywash της Αθήνας έχουν τη λύση!

Υπάρχουν 5 σημεία στην Αθήνα όπου μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και οικονομικά!

Ζωγράφου: Ούλωφ Πάλμε 16

Ζωγράφου: Στρ. Παπάγου 92

Παγκράτι: Ευτυχίδου 27

Κουκάκι: Δημητρακοπούλου 69

Πλάκα: Αγγέλου Βλάχου 8

Τα αυτόματα πλυντήρια ρούχων της Αθήνας είναι ανοικτά καθημερινά από τις 7 το πρωί έως και τις 12 το βράδυ, και Σαββατοκύριακα και Αργίες, 365 ημέρες το χρόνο!!

Τα πλυντήρια αυτοεξυπηρέτησης της Αθήνας προσφέρουν οικονομικό πλύσιμο! Πλένετε από 3€ και στεγνώνετε από 1€ ρούχα, παπλώματα και κουβέρτες!

Με το γρήγορο στέγνωμα ρούχων ξενοιάζεται από το πολυήμερο στέγνωμα στην απλώστρα. Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια δίνουν άριστα αποτελέσματα και τα ρούχα δε χρειάζονται σιδέρωμα. Απλά τα διπλώνουμε και είναι έτοιμα να τα τοποθετήσουμε στην ντουλάπα μας!

Για την εξυπηρέτηση των πελατών, στο κατάστημα υπάρχει αυτόματος πωλητής απορρυπαντικού και μηχάνημα αλλαγής κερμάτων.

Επισκεφθείτε λοιπόν ένα κατάστημα easywash στην Αθήνα και κάντε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη!